Tražim/nudim |
Odgovori |
Korisnik | |
Pecika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 23:56 |
Citala sam oglase pa da vas pitam...htijela bi ovo svoje prvo cvijetno proljeće nešto posijati u svoje teglice/gredice.e sad sto da vam ponudim??posto sam pocetnica i nemam nešto puno,potrudit ću se da do jeseni da sakupim mnogo uspijesnih reznica za vas...posto ima susjeda koji ima pravi botanicki vrt a nudim mi da cvaknem sto želim tako da će biti.
Zasada vam jedino mogu ponuditi: -sadnice malina(kod mene jako plodne,okolica zg) a ako netko ima nekog sjemena od cvijeća bit ću mu jako zahvalna. Neću birati u moj vrt je sve dobrodoslo,al ću napisat neke koje su mi zapele za oko -plavi jastucac, zvoncic,prkos,majcina dusica,slak te kamilica...a uskoro obecajem bit će sobnog hibiskusa,lavande i ostalo sto još nisam probala al vjerujem da ću uz vaše savijete uspijet rasaditi.hvala i lijep pozdrav |
|
Sponzorirani linkovi | |
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |