moj početak.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vratila si se Ana sa super radovima. I meni je stalak za vinčeko super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
evo me opet.. radila sam jaj za Uskrs pa eto da se malo pohvalim..
neke od jaja koje su krasile moju granu..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ova su krasile teglicu s narcisama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
evo ovak su izgledale narcise...nemojte me tući tu su u lošem stanju al su zato za Uskrs bile svježe.. ;), a ja zaboravila sliknuti tada.. luda glava
![]() a ovo je bila moja grana, malo siromašna sa 10- tak jajašca..
naprosto nisam imala vremena da ih radim više..
![]() a ovo je moj sinček radio u vrtiću sa tetama.. možda nekome dobar ideja ;) ..moram da pohvalim...
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prelijepo je,jaja,grana,sve!Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Ono nešto za radijatore je baš odlično, a stalak za vino vrhunski, baš mi je dobro sjeo.
Nisam još vidjela takav. Gdje se to može nabaviti? Uglavnom da ti poželim i ja dobrodošlicu ![]() živcira me što šteka sve i sporo otvara pa će moj idući komentar biti suvisliji. |
|
![]() |
|
lol.. i ja sam neki dan poludjela dok sam slike stavila.. hvala ti na dobrodošlici..
a stalak je još od prastarih dana..to sam mami maznula dok nije gledala.. lol..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |