Koji štetočina? |
Odgovori |
Korisnik | |
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 22:39 |
Na listovima se vide tragovi: bijeli duguljasti, tanki. List nije skroz progrižen, kao da su neki crvići tuda prošli. Živinu koja je to napravila ne vidim. List ne žuti, ne suši se, ali pun je tih tragova. Tragovi su tanki. Napalo mi turske karanfile, zvjezdan došlo je i do kale koja je u blizini. S čim imam posla? I kako se toga riješiti?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim i čini mi se da bi mogli biti lisni mineri. Savjeti?
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda ovo pomogne:
http://mojcvijet.hr/content/view/157/66/ Moj savjet protiv gamadi je posuti biljku drvenim pepelom - kod nekih buba na listovima pali |
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pod drvenim pepelom misliš na obični pepeo iz peći na drva? Ili? Sorry ako je pitanje bedasto.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kineski kupus mi je totalno rupičast .Probala sam sa pepelom ,ali ne pomaže...Danas sam cijeli vrt pošpricala koprivom i preslicom...hoće li to šta pomoći? Ako ne ima li spasa?Čime poprašiti ,pošpricati da ubijem te bube? (samo da nije kemija)
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djevojčice i dječaci molim pomoć.
Što mi je napalo pelargonije, probušilo rupe isisalo cvijet i ostala prazna rupa.
S čim to špricati?
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
halo ima koga nitko mi ne odgovara?????
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i kod mene se javila boleščina na lovor višnji, molim vas lijepo da mi kažete o čemu se radi i šta da radim
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne otvaram novu temu, staviti ću tu ...
molim identifikaciju ovih ušiju koje obožavaju grčki oleandar |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja mislim da je ovo djelo skakavaca,nisam sigurna 100% ,molila bi da mi neko kaže šta da učinim i kako da ne proljeće zaštitim hoste,svaki list je probušen
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo bi moglo biti i djelo puža.
|
|
nora kai
Novo sjeme Pridružen: 26 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosta je mutna slika tako da je teško reči
može ili malo bolja slika ili detaljnije opisati
|
|
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Rašeljka
Novo sjeme Pridružen: 22 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim savjet! Ružni crni kukci napadaju mi cvijeće, zapravo doslovno masakriraju. Imaju nekakve sive točkice po sebi, veličine su smrdljivog martina, a kad ih zdrobim smrde kao kravlja balega. Baš tako. Počnu već sad žderati tulipane, pa nastave sve po redu, a najgore prođu ruže, jer uđu u pup i jedu ga... totalni masakr. Ne reagiraju na kontaktne insekticide, na sistemske djelomično. Zasad ih samo skupljam i uništavam, ali to bih morala non stop, ima ih krcato. Više mi se gade. Zna li itko išta o ovome? Help!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da budem iskrena nemam pojma o kakvim ti kukcima pričaš!?Može li slika toga,zaista ne znam kakvi veliki kukci u ovo doba napadaju ruže!?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |