anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica <1 464748 |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet kaskam za vama...
drago mi je vidjeti neke stare, a još draže neke nove nickove u mojoj galeriji. još mi je draže da sam neke uspjela inspirirati i motivirati. ali najdraže mi je zbog ovog dolje boldanog.
i samu sebe moram ponekad podsjetiti na to. |
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala cijelu galeriju...kako je sve savršeno uredno...ja sam bez teksta....
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad prvi puta gledam tvoje radove,dakle prekrasno.Super ideje i jako uredno.
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta reci!!! odlicno!
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki pozdrav anastazija ...puna tri sata si me prikovala uz comp.
pregledala sam sve od prvog objavljenog posta i sve što mogu reći je ....woooow ,sve je prekrasno,ne mogu ništa izdvojiti. samo nastavi s prekrasnim radovima !!! |
|
happy ...happy ... :))
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi, uredni, kombinacija boja ma nemogu izdvojiti kad mi se sve sviđa, tanjuri, kutije, kompleti, okviri ma jednostavno sve moj veliki naklon za majstoricu
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, radovi su prekrasni. Ako nije tajna, koji 2K koristis?
|
|
http://hobbyboom.blogspot.com/
|
|
Odgovori | Stranica <1 464748 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |