Sandra.L - moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preslatko! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mogu li ja biti prijateljia tvoje kćeri, nisam na R ali slovo F je slično, prekrasne su kutijice ali ja ponovno slinim na onom raspucanom platnu!
Moram probati tako nešto napraviti, pa neka mi uspije barem pola kao tebi bit ću sretna!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ljepo ti je ispalo osobito poklopac od prve kutije
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
lipi radovi sve me vuće da i ja uplovim u te vode ali nisam još sama sa sobom sigurna da bi ja to mogla pa se divim vašim
![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Baš me vesele vaše pohvale! A ti, Franjice, sljedeći puta kada dođeš sprijateljiš se s mojom kćeri i problem riješen
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Radovi su ti prekrasni.Kutijica mi je odlična!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Zadnja kutijica mi je baš slatka..........Bravo.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i meni je zadnja baš onak kak treba , malo a puno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |