Slike ruža |
Odgovori | Stranica <1 151617 |
Korisnik | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ajama divne su...........
posebno me oduševila ona plava / svijetlo ljubičasta podsjetila me da je moja baka imala takvu nekad u vrtu. NinettA prekrasne ruže, posebno mi se svidjela ona na prvoj slici. divna boja
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Predivne, predivne, ... sve redom.
NinettA, jako mi se sviđa pozadina odnosno "podnožje" ruža. Iako se ne vidi dobro pretpostavljam da je lysimachia numm. Jako lijep kontrast, a ideju ću ti vjerojatno ukrasti.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski hvala....
U pravu si... jenny čuda radi... ali "pomaže" joj i slak |
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
@NinettA, predivan izbor boja, svaka očarava na svoj način. Ono što sam prvo zamijetila je to da se svaki ružin grm može pohvaliti bujnim cvijetom, zdravim listom, kompaktnim grmom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ajama, ako misliš na rozu - to je pokrivačica tla - Heidi joj je naziv.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna ruža. To je ona starinska koja jednom cvjeta?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je ruža pokrivačica tla i cvijet joj je dosta sitan.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 151617 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |