Ludisia |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nije tako krasna kao Jagodine i ove sličica iznad!! Ali moja je još bebica, ali raste, i to lijepo napreduje!!! Iako je u zimskom vrtu, sa puno svjetla i ima premalo vlage u zraku!!! Do sada je nisam nikada orošavala ali...sada razmišljam u tome!!!
Uploaded with ImageShack.us Od tri listića došla je na 5!! A stabljika debljine olovčice zbucala se do debljine prsta!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je počela otvarati cvjetiće iako sam ju morala presaditi jer mi se srušila teglica i polomila se... preostale stapke sam stavila u drugu teglicu nadam se da će izbiti koja mladica
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da malo aktiviram temu, pošto sam dobila jednu predivnu Ludisiu na poklon, doduše "običnih" zelenih listova, ali je jako lijepa, ima i pupove, nadam se da će procvjetati kod mene...
Kako se drže vaše Ludisie? |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas i prije mjesec dana
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca 123, divne su ti Ludisie!!! Uvijek stoje na prozoru?
Čitala sam da vole sjenovito mjesto pa sam svoju stavila dosta dalje od prozora, izdužila je stapku ali preslatko cvate... U međuvremenu sam dobila još dvije red velvet ( mama i muž su isti dan kupili), pa sad eto imam tri |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh...kako mi je promakao ovaj cvjetić, naime bili su mići za kupiti u mbm i to vrlo jeftino, no kako nisam znala kakva je to biljka nisam kupila, bila je crvenkastog lista...sad mi je žao
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vila2-ja sam oduševljena s njima,jedna je potjerala mladicu iz korjena to znači da im paše,ne bune se na prozoru.
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon-nebi pogriješila da si kupila i ja sam se dvoumila,ali sad mi nije žao.Vidim da ih ima sa zelenim lišćem,kad naletim na njih,moja je.Kažeš male šteta ne radi mi portal da ti stavim slike kako su male bile kad sam ih kupila.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123...mene je privuklo to šareno lišće, no uopće nisam znala o kojoj biljci je riječ, bila mi je nepoznata, eto sad za iduću godinu znam pa ću ju kupiti ako je bude, a baš bi bilo lijepo sad nešto imati u cvatu u dnevnom, ehhhh
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatkica procvala
Bilo ih je u plodinama nedavno... |
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,mnogima nije nešto cvijet,a meni je baš poseban jer je tako sitan.
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je lijepa
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako se množi ova biljka?
od nekog sam čula da se reznica drži u vodi, a free je napisala da je par dana ostavila na suhom da zasuši rana pa tek onda u teglu spominje se da treba dosta mokru zemlju, meni se čini da i ne treba baš tako puno vlage... |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ta-da...
nije neka slika, ali na donjoj se bolje vide detalji lista presađujete li ih u običnu kupovnu zemlju za cvijeće ili? |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prekrasna, baš za pohvaliti...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepotica!!!!!!Gdje ih samo nalaziš?Nisam ni vidjela ovu sa zelenim listovima.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je definitivno jedna mi od najdražih biljčica koje imam! Imam i zelenu i crvenu, obje su trenutno u ponovnom cvatu
Vrlo nezahtjevna biljka, kako je već rečeno voli sjenu, ali sam primjetila da ipak ne voli previše vlage, zalijevam ju tek kad se zemlja dobro posuši... Slika moje zelene ljepotice Par dana nakon što sam ju uslikala mi se desila nezgoda, pala je i polomile su se glavne stabljike... Ima li netko iskustva sa pelcanjem ove ljepotice??? |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
ova moja zelena, nova, je dosta mokra, nadam se da neće biti posljedica, jer su imali i tegle na sniženju, koje nisu baš dobro izgledale - natopljene, sa pola trulih grana |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pretražila u subotu neuspješno cijeli MBM...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |