Peršin(Petroselinum crispum) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo moras paziti da neki dug stapic korisits da pravis udubljenje jer mrkva mora biti ispravno posadjena a ne d akorijen bude iskrivljen ili uvijen.ja sam naucila saditi riejtko mrkvu pokazala mi jedna stara zena treba manje sjemena posipati i to je to.drago mi da sam ti olaksala ugodna ti sadnja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zribal
Mladi grm Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si mi pomogla i hvala ti. Imam ja jednu poljoprivrednu alatku (štiljastu) kojom uvijek pravim rupe kad nešto sadim. U ovom slučaju je dovoljno samo uposti i ostane lijepa rupa. Sutra probam pa kako bude. Mrkva koju sam posijala u ožujku ima već nekih 10 cm, ali između ima i malih pa sutra pokušam bar jedan red napraviti. Ja inače nemam veliki vrt, nego vrlo mali cca 20 m2, sadim samo za svoju dušu više kao hobi, a bude i koristi.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj je u istoj fazi cvjetanja. Samo ja ne znam kako izgleda sjeme kad sazori. Da li treba još dugo čekati (meni zauzima prostor pa bi ga trebala vaditi a opet bi htjela uzeti sjeme.) Hoćeš li, molim te, za nas neznalice staviti sliku kad bude za uzimanje sjemena il samo napiši kad si pobrala pa ću i ja pa kak bude.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |