Calamondin (x Citrofortunella mitis) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako dobro izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala Mari, krasan je i dekorativan, cvijet miriši poput svakog citrusa. Istodobno ima i cvijet i zeleni i zreli plod. Plodić je malecki, ukrasan u ovo zimsko doba kada su cvjetne biljke rijetke. Plodovi su gorkasti, a odlični su za korištenje u kulinarstvu.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasan ti je ,a sada i moj ide van....hvala ti na iscrpnom odgovoru.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Meow ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
Bok svima! Kupila sam ovaj citrus u Ikei pa imam par pitanja.
Koliko cesto ga trebam zalijevati? Kada ga mogu iznijet na balkon? Poceli su mi cvjetovi opadati...to je normalno? Da li ga moram odmah presaditi ili da ga jos ovu godinu ostavim j zemlji u kojoj sam ga kupila? Imate li jos koji savjet oko uzgoja koji je vama pomogao? Hbala vam najljepsa! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |