Iđirot -Močvarni ljiljan – Acorus gramineus |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klaudija, možeš ih poslikati izbliza?
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Iđirot u teglama izgleda jako dekorativno.
Klaudija, koliko mu vremena treba da popuni teglu? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
anastazija naravno draga
![]() lucy - ovo su dobro siroke I plitke saksije I imam ih bar 4-5 godina(ako ne I vise), naravno da ce manju popuniti prije, a I ove su posude vec male tako da cu ih morati ubrzo u vece presaditi
do slicica izbliza, evo sam prosla kroz svoje slike ovdje I izvukla ovih par slicica otprije gdje se vidi
a ove sam lani posadila ( pomijesani sa svim I svacim u jednoj saksiji)
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
pozdrav draga
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divno!!! Ja se zaljubih u iđirot,
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Dobila sam Močvarni ljiljan , dali da ga sad posadim u teglu i pospremim u podrum ili ne grijani plastenik ili ga mogu direktno posaditi van u zemlju ?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Krasna tema.prošle godine sam ga dobila i preživio je vani u slavoniji
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |