hobi na n-tu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radilo se svašta,najviše štrikalo,dok uslikam par radova pokažem vam,a sad
TRENUTAK INSPIRACIJE taaaak me lepo šupiiillll ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
dugokosa i andrea moraju mene tak nekaj naučiti. Dobro, ovak lepo ne mre bit ali ipak...
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Lijepi radovi a još vrijednije ruke.........ti si dugokosa kao trgovački brod a vjerujem da će toga biti još
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A to je to!!! Baš super izgleda!!!
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
imamo nekaj novoga
![]() malo smo se igrali perlicama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
narukvica pletena motivom Samoborskog kraluša "na košic"
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
poklon za jednu djevojčicu radilo mamino zlato
![]() nešto makramea ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
i za kraj prešlotjedni "friški" uradak mada je ovotjedni već izrađen u pravom gipsu
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
radovi su ti super
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
stvarno krasan nakit i svi ostali radovi,ali one divne jaslice na početku su me oduševile.super ideja!!
![]() |
|
![]() |
|
ma to ti moje zlato "razbija školu" ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |