Vrt gradske cure |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desert rose bas sam ti zato stavila slike da vidis koliki je :-)
A ti se bojis da je tvoj prerastao ;-) Da, to je pepel, obvezno ga posipam, cesnjak to voli, samo nemam toliko pepela ovu godinu koliko imam cesnjaka :-) Ici cu po svim kucama cistiti peci :-) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
E onda ću i ja svoga malo nahraniti pepelom pa neka uživa!
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Sve pripreme za sezonu pocinju :-)
Danas sam malo setala uz svoj povrtnjak pa malo otkopala cesnjakic da vidim kakav je i poprilicno mi dobro izgleda za sada ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Vidim ni tebe nema dugo ovdje... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |