Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje, oprostite sto me nema na forumu. Svakodnevne obaveze i blog mi oduzimaju vreme i jednostavno ne stignem. Kad god uhvatim malo vremena, pogledam vaše galerije, tako i vi, posjetite me na mom blogu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Biljana 59 molin te reci mi recept kako napraviti dobru šablonu, ti si u tome specijalist ili ih kupuješ. To želin svakako naučiti. Pozdrav i hvala na komplimentima.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Oprosti Sanja sto ti tek sada odgovaram, bila sam na GO:-)
Probala sam izrezati jednu sablonu i to je bila za mene "nemoguca misija", sablone kupujem u trgovinama hobbystickog materijala ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
kutije sa anđelima su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Mi se odavno nismo dopisale, vidin da te nema, jesi li se odmorila, a što se tiče šablona i ja san ih na kraju kupila i novi kit, i sad mi to ide baš onako kako san vama zavidila kako ih svi radite. Drago mi je da si se vratila, pa ćemo sada moći
![]() |
|
![]() |
|
color034 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
sve je prelijepo
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 282930 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |