Cvjetna pijaca u Amsterdamu |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dok sam ja napisala post otvorile se i meni ostale slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa sada mi je jasno zašto nisi ništa kupila. Eh, da je kofer bio tu, čuda bi se događala.
Ja bih se izbezumila da me netko pusti na taj plac. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da bi se razbolila od muke da ništa ne kupim
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, uh!...koje li krasote...?
Pa ni cijene nisu baš prestrašne... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tamo gore na sjeveru , tamo gdje sam ja , tamo dodju Holandjani sa velikim teretnjacima na Fischmarkt i onda prodaju cvijece nadvikujuci se ! Nekada bi se mogao i mali imetak potrositi kad bi htjela kupiti sve ono kaj oci vide !
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja tome ne bih odolila,ma kupila bih nešto pa makar mi zabranili ulazak u EU,i onako sam navikla kud krenem da me pretresaju i kontrolišu kao da sam neprijatelj br 1,no imala sam u planu 2012 ići tamo u aprilu na otvorenu izložbu tulipana i kraljičin rođendan ali odoh na drugi kraj svijeta,valjda će i tamo biti cvjećkica
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka , Amsterdam na proljece je nesto predivno ! Steta da imas tako lose iskustvo iza sebe . Pokusavam ti docarati :
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Gute Fee na slikicama,no ja i pored svega planiram jedno putovanje u Holandiju,a jedno u Norvešku jer imam tamo rodbinu pa bi bilo lijepo i njih vidjeti i obići barem dio tih lijepih krajeva
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |