Krastavac - Cucumis sativus |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Aphro066
Nedavno posijan Pridružen: 14 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Aphro066
Nedavno posijan Pridružen: 14 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!!!
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod nas u Bh su pocele sa ometcima,ja necu da okusim one sa pijace iz postovanja prema sebi kad cu imati organske
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rast mojih krastavaca je bio jedno vrijeme usporen zbog onog perioda hladnoće. Mislila sam da će biljke uginuti, ali to se desilo samo sa jednom sortom. Ostale napreduju sasvim dobro.
Prije par dana već smo jeli prve plodove. Evo kako su izgledali |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nas su isto ured stigle jos malo
i isto bio nam je zastoj kod krastavca zbog hladnoce sad idu kao lude. |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su dosta gorki dali njima treba više vode ili što?
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gorčina krastavaca nastaje kao reakcija biljke na nekakve poremećaje / nedostatke do kojih je došlo u tijeku vegetacije. Načešćii uzroci su: visoke temperature uz nisku vlagu zraka, nedostatak vlage u tlu i zraku, zalijevanje hladnom vodom... |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači žedni jer vode baš i nisu dobili ali najavljuju veću kišu za vikend pa ću ih nakon toga malčariti stiglo sijeno
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Imam krastavce, nešto sam sadila kupovno sjeme, nešto svoje. Oni cvatu, ali nemaju ploda.Zašto?
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |