bonsai foto |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa drvca!
No dobro su rekli Božikovine, teško da bi se netko odvojio od nečega što zahtijeva toliko rada i kreativnosti, a kako uopće procijeniti vrijednost takvog umjetničkog djela? Ja sam pokušala nešto na brzinu ( ) postići, naravno, nije uspjelo, a malo stabalce sam ipak na vrijeme spasila vraćajući ga u zemlju. Ako se čovjek i odluči za takav eksperiment, već na početku nastaju problemi. Teško je pronaći posudu budući kod nas nije rasprostranjena ova vrsta kreativnosti, zato bi možda dobro došao poneki savjet onima s malo vještijim rukama. Odgovarajuća posuda može se napraviti od smješe novina koje su se barem jedan dan namakale vodi i bijelog cementa u odnosu 1/1. Od te smjese oblikujemo posudu (i tanjurić!) i dok je još mokro izbušimo par rupa na dnu posude. Nakon toga možemo u potragu za nekim, najbolje, zakržljalim stabalcem u prirodi. Zakržljala stabalce već imaju neobičan oblik debla Na netu sam pronašla i ovu, prilično jednostavnu ideju za izradu posude za bosai od drva. |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je slika s izložbe bonsaia u Kaštelima u ožujko o.g.
Gospodin Walter Pall bere i jabuke sa svog bosaia! Izvor: Slobodna Dalmacija |
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto,zaljubih se i u bonzai drvca !!!A sto mi se posebno dopada je to sto se bonzai moze napraviti od razlicitih biljaka,bit je u orezivanju.Moze li mi neko samo napisati koje biljke se najlakse mogu prepraviti u bonzai ,koje su najzahvalnije .Thx:
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |