Čajne gljive |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monstera da li se taj caj pije vruc?ako se pije vruc normalno da se covjek oznoji od caja
![]() kakav je ukus ? |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ne Pustilka, ne pije se taj čaj vruć pošto fermentira....Nipošto ne smije biti vruć i ne smije se uopće grijati jer bi se ubile sve korisne bakterije koje žive u tom čaju .....Okus je fin, reski, vuče na nešto kao šampanjac od jabuka....MM kaže da je njemu okus, nešto kao Traubisoda...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Prelijepa boja,a si blize osla bih ti na sok
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Misliš na čaj?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evge ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 13 |
Ima li tko viška gljivu?
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
evge, imam ja viška čajnih gljiva koje ti mogu poslati.
Prije nekoliko dana sam na gljivu, koja je nekoliko godina bila zasušena i izgledala kao guma, nasula običnu vodu i ona je oživila. dosta gljiva se samo odvojilo dok sam ju prala čaj, kojeg sam stavila u bocu, u isto vrijeme kada sam ju zasušila, postao je pravi pjenušac, posebnog i zanimljivog okusa |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |