Kaktusi - katrinca - identifikacija |
Odgovori |
Korisnik | |||
katrinca
Novo sjeme Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 22:33 |
||
Molim za identifikacijo mojih kaktusov:
katrinca 1 katrinca 2 katrinca 3 katrinca 4 katrinca 5 |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Katrinca 1-opuntia subulata
Katrinca3-euphorbia
Katrinca 4 -čini mi se isto neka opuntia
Katrinca 5-stenocactus
Naravno da nisam sigurna u ovo no možda ćeš sama lakše sa ovim nazivima "progooglati" i vidjeti jesu li to ti ili naći prava imena.
|
|||
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
katrinca
Novo sjeme Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala shasha i tebi hvala FranjicaZG. Što je Božkovine napravila je super a da bi bile fotke malo bolje....Kao laik prepoznam samo da li je nešto opuncija na primer, koje vrste je....E, to mi je teže. Kod nas na slovenačkom forumu imamo nekoliko stručkota. Pitala sam jih, svega ne znaju, pa sam pitala i ovdje. Jer skupa znamo više, zar ne?
|
|||
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Katrinca, moja procjena je:
slika prva: Austrocylindropuntia subulata slika druga: Austrocephalocereus dybowskii Za ostale moram još istraživati. Procjenu nemoj uzeti 100% sigurnom, provjeri kod više znalaca. |
|||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |