Glikica - moja drvca |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute to je lijepo od tebe. Uskoro će biti novuh slikica, većina mojih drvca su počeli pupati, a to znači da su preživjeli zimu. Uskoro slijedi prvo orezivanje i formiranje.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A vridnice moja, jorgovan čeka...i čeka...i čeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
E Anđo moja, pa ti misliš na mene. Pa kako ćemo ? Imaš li negdje sliku ?
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Nemam sliku, u petak ili subotu ti pošaljem slikicu pa vidi i odluči, može?
|
|
![]() |
|
Može, hvala ti draga !
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Meni već dosta nalikuju na bonsai,jako su lijepi i interesantni.Jako me zanima njihov napredak, pratit ću ovu temu sa velikim zanimanjem.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Temzi ! Ima tu svašta: i dobrih i loših drvca. Ali ne odbacujem niti jedno, uvijek se može ponešto izvuči iz svakoga. Jednom, kad budem imala više vremena, slikat ću svako drvo pojedinačno, tek onda će se vidjeti kako izgledaju. Za sad, samo ovako grupno.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |