Prepoznavanje imenom sorte graha |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
sagare22
Već proklijao Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wizardice,
jel ti to sve uzgajaš??? |
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma jok, ima par sorti za koje nisam znala ime i sad sam neke demistificirala, nije loše staviti slikice sa imenom, moguče netko prepozna svoj grahič, a nema ime Uzgajala sam do sada 4 sorte, od ove godine ću malo podebljati asortiman |
|
sagare22
Već proklijao Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel' treba te sve vrste saditi odvojeno, tj. dali se križaju međusobno? Ti očito imaš iskustva s više vrsti odjednom.
Imaš koju sjemenku viška? |
|
catfishtony
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
this is Roma II
TOP CROP TAYLOR HORTICULTURE i have these types now. Beans??Roma II Taylor Horticulture Top Crop State 1/2 Runner Tenderette Mountaineer White 1/2 Runner Taylor Bush Kentucky Wonder McCaslan 42 Missouri Wonder Fordhook Lima Giant Speckled Pole here is a link with a few beans and pictures. http://www.purcellmountainfarms.com/Dried%20Beans.htm |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Križevci
Novo sjeme Pridružen: 22 Listopad 2021 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imate li sjemenja od graha za razmjenu ja imam 30 vrsta graha i 20 vrsta visokih mahuna.Marina ščetarić na messengeru ili 0955057622.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |