Gdje kupujete sadnice trajnica |
Odgovori |
Korisnik | |
nela
Nedavno posijan Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Ožujak 2007 u 13:11 |
Na internetu sam vidjela na nekoj stranici u Istri da se prodaju trajnice i imaju slikice. Mogu se naručiti ali neznam kako će to stići iz istre u zg. Pa ako netko zna gdje to kupiti u zg neka mi javi.
- coreopis verticillata - djevojačko oko - globularia cordifolia - modra glavulja - gypsophila repens - puzava sadarka - iberis semperens - snježnica - kniphofia uvaria express - tritoma - phlox subulata candy stripe - jastučasti plamenac I još cvijet koji se sadi na balkon u tegle - bidens "golden star" - žute je boje. Hvala!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi ti pomogla ali da daš sliku cvijeta barem ili stranicu di si ih vidjela.No napamet ti predlažem vrtne centre da pregledaš,e sad koji su kod vas ne znam,vjerujem da je izbor velik pa da i to imaju.Ja kod nas rijetko kupujem u baumaxu ili pevecu iako i tamo vjerojatno ima,više volim vrtne centre npr."parkovi"...eeee u zg je to "zrinjevac" ,skoro pa sam sigurna da bi tamo našla,ili botanički vrt.Mislim da oni imaju proljetnu rasprodaju u botaničkom,jednom mi je teta tamo neku kukcožderku kupovala.
Ažurirao shasha - 31 Ožujak 2007 u 21:33 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bidensa ove godine sam manje viđala, ali susretala sam ga i na placu, a da malo probaš poluknuti na stranicu decora.hr!
Imaju lijep izbor cvijeća!!! |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bidens ti je najlakše na trznicama naci, a danas zahvaljujuci našem clanu Ivoni, imamo i teks o toj biljci na stranici!!!!
Hvala ivona jos jednom!!!
|
|
zmajica
Nedavno posijan Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušaj na stranici http://hr.kpr.sk/floreau.php. Nisam mogla vjerovati što se sve može naručiti. Nisam još ništa naručila ali stranica je mrak. Čini mi se da i preko www.decora.hr možeš naručiti sadnice poštom.
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala hvala hvala
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je itko već pokušao naručiti nešto sa ovih gore stranica???
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od Decore misliš???
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, nego ova adresa iznad.
a jesi ti već preko decore naručivala?
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preko Decore jesam, i super zadovoljna sam i cijenom i "robom", ne dođu biljčice "nabildane" kao u MBM ili Bau... ali su zdrave i to je najbitnije. A preko Slovaka ti naručuje Horti, tak da nju pitaj za iskustva s njima.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok, hvala za info . |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam naručivala od Decore. Prezadovoljna sam. Kao što Tija kaže, biljčice jesu malene, ali su zdrave, što je uostalom najvažnije.
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam proljetos kupila jedno 20-ak trajnica iz Decore, sve zapakirano u posebne vrećice, sa nazivima na svakoj teglici, paket je bio težak skoro 20 kila i plaćena je poštarina oko 80-ak kn.
Sve biljčice rastu i napreduju, preporučujem! |
|
Sandra Šteko
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fritillaria Imperialis Zaljubila sam se u ovaj prekrasan cvijet pa me zanima gdje ima za kupiti..u blizini Splita
|
|
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Topla preporuka za Vrtlarije Decora http://www.decora.hr i Kalici https://vrtlarijakalici.jimdo.com izbor trajnica odlican ne moze se usporediti ni sa jednim proizvodacem u RH ...posebno u Vrtlariji Kalici.. sadnice u odlicnom stanju dolaze za dan dva dostavnom sluzbom..
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kupujem i od vrtlarije Kalići i od Decore i nemam loših iskustava. Iz Decore uvijek za poklon dodaju jednu biljčicu (najčešće one kojih ima svugdje i koje se lako razmnožavaju, a od Kalića sam dobila sjeme. Kupovala sam i biljke iz Austrije i stizale su također za 2-3 dana, a redovito za poklon dodaju biljku koja se ne nalazi baš u svakom vrtu.
Najradije kupujem u MBM-u, Vrtnom centru u VG, na Flori, a ponekad se nešto i u Bauhausu zgodnoga nađe. Volim kupovati "uživo" zato jer se onda ima mogućnost vidjeti i izabrati biljku koju ti hoćeš. Internetski kupujem one biljke kojih nema u direktnoj prodaji. "Bombončiće" među biljkama ima i naša forumašica Baka Bea i kod nje se moglo pronaći biljke kojih kod nas na tržištu nema.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |