Solanum jasminoides |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
Eni
Novo sjeme Pridružen: 29 Srpanj 2014 Lokacija: Palazzolo Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam jasmin vec 3 godine,on raste,ali imam problema s mravima i sa raznim insektima,koji put nadem nesto bijelo ko pamuk,zatim se osuse listovi,padaju.Prskam,rezem ali sve je to nesto strkljavo.Sto trebam raditi,da li mi neko moze pomici.Inace je na suncu,nije u hladu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože, kako ti je krasan EN
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala RS, prezadovoljna sam s ovim cvijetom cvjeta neprekidno od početka svibnja JosipaNu, doduše u velikoj mi je saksiji ovaj lijevo a desno u manjoj koju sam nedavno htjela pomaći međutim pustio je korjenje kroz rupe na dnu u zemlju , pelcala sam par grana u slučaju da mi ovi propadnu preko zime i objesila ih , mogu vam reći da lijepo izgledaju i takvi.
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da oni se lako pelcuju..al je prekrasno...inače je jasmin cvijet moje mame...
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nona jako je lijep.moj je nešto stao sa cvijetanjem.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nadoci ce oni..tako i moj jedne godine pucaju grane od cvijeta a druuge nema vec gdje koji...al moj je obicni nas slavonski...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
"Malo" se okitio
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina..... ooooooo.... aaaa..... prelijep je
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina divan je.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolino
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj solanum j. se počeo jako penjati.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i ovaj moj kako je krenuo ode do krova...jedva cekam da pocne cvijetati...
|
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, da nije to ipak Trachelospermum jasminoides a ne Solanum? |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |