Ruže pokrivačice i padajuće ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh kad preko mobitela ne mogu staviti sliku..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
rubensice, vidjela sam fotkice - predivne su ti ružice. |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Hoce sigurno. Ja sam jako zadovoljna njima
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jučer nakon pregleda, ustanovila sam da sam na kraju kupila tri pokrivačice, umjesto dvije kako sam planirala. Dakle, sad imam ove pokrivačice: Dick-Dick, Heidi i White Meilland.
|
|
![]() |
|
Odlicno! Obavezno poslikaj kad procvatu
|
|
|
|
![]() |
|
Svakako. Nadam se barem jednom cvijetu još ove godine. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Volim bijelo cvijeće pa mi je ova bijela ruža predivna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bila je tako nježna više naginjem crvenom cviću ali je ova bila uh uh uh
![]() ![]() |
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Kupila sam danas sadnice ruža pokrivaćica . Dosta su već potjerale mlado lišće . Dali da ih posadim van u zemlju i zaštitim ili ostavim ovako u kutiji do proljeća? Ne bi htjela da propadnu .
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Slobodno ih sadi van jer je vrijeme još sasvim dobro za sadnju ruža. Ako ih nisi nikad sadila idi npr. na web stranicu rasadnika Virag i tamo imaš upute kako se sade ruže.
Ništa se ne brini biti će one ok.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Super . Sutra idu u zemlju . Hvala na pomoći.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Predobra ... i boja i oblik cvijeta jako mi se sviđaju.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |