Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Angell
Već proklijao Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo radova na staklu,nažalost ne mogu s eriješiti odbljeska.ali nešto se može vidjeti.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley6.gif" align="middle" /> |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su mi veće neg što bi trebalo biti ili ne??isprika svima ako je tako,ne znam smanjiti,ili su mi premale:-(neki program imam ,sve mi je promijenjeno,prije mi je bio bolji....
|
|
|
|
sandrazg
Već proklijao Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi
|
|
http://sandra-pahuljica.blog.hr/
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako bi povećali ili smanjili sliku, prvo kliknite na edit (dolje lijevo) na postu. Zatim kad vam se otvori novi prozor kliknite na sliku, kad se pojave mali pravokutnici oko slike, uhvatite lijevom tipkom miša bilo koji pravokutnik na kutu i povucite miš prema unutra (cijelo vrijeme držite stisnutu lijevu tipku miša). Kad postignete veličinu slike koju želite otpustite lijevu tipku miša. Inače, radovi su odlični.
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, a ova velika slika s konjem mi je najnaj. .odlično.
|
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala mima,ubuduće ću tako. hvala svima na posjeti. |
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve prekrasno, prekrasno no izdvajam bocu s konjem i posvetom a špaga je na sve to kao točka na i
|
|
Angell
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Gogs,da posveta nije bila tako duga,stavila bih špagu i dolje da zaokruži dojam,ovako morala sam kako sam mogla,no frendica je i više nego zadovoljna. Malo me taj konj namučio, jer je boca okrugla pa mi se boja razlijevala,al na konačnici ok je i na kraju ispao.. Ne vidi se,ali otraga je broj 63..broj rođendana koji je djed slavio.
|
|
|
|
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su prekrasni svi odreda, ali konji su posebni ........
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |