Tulbaghia violacea - Tulbagija, Divlji češnjak |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da na kontinentu tulbagija neće preživjeti zimu na otvorenom. Ja sam svoje imala posađene u velikoj širokoj tegli koju sam preko zime držala u svijetlom podrumu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm da, hvala Cimi, malo sam i dalje tražila po netu, i čini mi se da ipak nije baš hardy iako piše zona 7. Naišla sam na podatke da je ipak bolje na zimu ih spremiti, pa ću tako i napraviti s njom... tj jedan dio ću ostaviti u zemlji vani, za probu, a drugi dio spremiti, pa ćemo s sigurnošću vidjeti.
|
|
belica,zagreb
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |