Australski stribor |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako raste u Mariboru, tada pada u vodu ono što sam pročitao na internetu o Australskom striboru. U većini podataka se navodi da raste u klimatskim zonama USDA 8 eventalno 7. Za Maribor i okolicu nisu neobičajne zimske temperature i do – 25 C .
|
|
sequoiadendron
Upravo klijam Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, ali mu je potrebna zaštita zimi. Ok nje daju bale slame i još onu folijuju sa bradavicama. Bez zaštite vjerovattno ne bi preživjela
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. . .
Biti će bolje kod nas jednog dana…. Za sada je dovoljno da znamo sami sebe hvaliti… ostalo nije važno! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strašno.Kad sam ga prvi puta vidjela znala sam da će tako završiti.To je takav grad.Puno primitivaca i među intelektualcima.A i taj prekrasni park je uvijek bio neuredno i jalovo sljepo crijevo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što reć'
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nažalost australski stribor više nije među živima - u mom gradu
http://www.ezadar.hr/clanak/sto-se-dogodilo-australskom-striboru |
|
sequoiadendron
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta, nadam se da če pronači razlog, zbog čega je propao. Naš u mariboru se dobro drži, akod nas je problem klima. Polako če postati prevelik za zaštitu preko zime. Evo slike izpred nekoliko tjedana.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tog ljepotana se sigurno ne može nabaviti ovdje negdje, jel da da?
|
|
GROW!
|
|
sequoiadendron
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kod nas u jednom rasadniku u Ljubljani ih je bilo.
|
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednog dana kad budem radio centralno grijanje na kući, nmapravit ću i podno grijanje dijela vrta da njega mogu posadit. Hoću sigurno!
|
|
GROW!
|
|
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene zanima ima li negdje za kupiti strior i kolika bi mu otprilike bila cijena. Ovaj u Mariboru je prekrasan!!
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima u Italiji za kupiti sadnica od 50 cm do 3 metra, a cijene su od 100 € do 1500 €, bez transporta!
Evo link stranice: http://www.wonderplants.it/ |
|
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ok, 100 eura i nije puno... Hvala
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |