Biljka račić - Beloperone guttata |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puj ga bilo!
Nego, kad ga je naprikladnije pelcati? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram i ja proučiti
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su vam krasni ! A moj ne mrda s mjesta od kad sam ga dobila , stalno je sitna mala reznica s dva listića i to je to.. Valjda će mu biti lijepše kad izađe van na proljeće više..
|
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca 123,krasan ti je. Moj je ko žalosna vrba,ove zime izrasle tri tanke grančice koje su se obijesile.
Čim malo zatopli slijedi šišanje. |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice tebi je bar nešto izraslo, moj je cijelu zimu u jako hladnoj sobi na prozoru i spava očito, ali je nekako živnuo čim je sunca malo vidio. ( kao i ja).
|
|
belica,zagreb
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji beloperoni ošišani na nulu! Sada čekam da krenu u listanje i cvatnju.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam malen ali vec umem da cvetam
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar baš je krasan
|
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar,krasan je.Moj tako slabo napreduje,vani je niti raste,niti cvijeta
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, jako lijepo!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna biljčica
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, jako su vam lijepi račići!
Antonija, čime li ga hraniš da je ovako bogat cvijetom???
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja si stalno umišljam kako je lijep moj račić, a onda vidim antonijinog...draga antonija, zaista je prelijep, krasan oblik, a i cvijet je malo poveći...
...a vidim i ti štefice na tragu antonije, tvoj primjerak je još mlad, ali isto lijep |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ga u rano proljeće ošišam na nekoh 3 - 4 cm. ima dosta godina i valjda se vremenom ugustio. prihranjivam ga kristalonom, ne baš redovno. on hoće dosta vode, sad na slici vidim da je bio žedan kad sam ga slikavala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam uočila da voli dosta voda, čak i zimi
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, prekrasni su vam cvjeteki ..
ja kupila danas na akciji u Bauhausu ... valjda će i moj narast |
|
Ja samo znam da ništa ne znam
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |