držači za tanjure |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam pronašla sliku, pilit će mi moj sin - kad imaš puno godina, onda imaš i veliku djecu koju eto tu i tamo nešto namoliš
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj koji je stavila lolly ima u tapikeru, zvala ljubaznog striceka i veli dodjite pa pogledajte imamo mi svakakvih pa mozda vam neki drugi bude odgovarao bolje. zavrtnica (unutar kompleksa, tako veli stricek). ako uspijem odem i uslikam ovaj tjedan.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupila nekoliko stalaka za tanjure na sajmu antikviteta i to vrlo jeftino. Pokušajte obići trgovine ili tržnice, buvljake najbolje ili tako nekakve sajmove, antikvarnice i sl. nemate pojma šta tamo sve ima.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |