Krastavac - Cucumis sativus |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Aphro066 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 14 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Aphro066 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 14 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 47 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
super!!!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
i kod nas u Bh su pocele sa ometcima,ja necu da okusim one sa pijace iz postovanja prema sebi kad cu imati organske
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Rast mojih krastavaca je bio jedno vrijeme usporen zbog onog perioda hladnoće. Mislila sam da će biljke uginuti, ali to se desilo samo sa jednom sortom. Ostale napreduju sasvim dobro.
Prije par dana već smo jeli prve plodove. Evo kako su izgledali ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
kod nas su isto ured stigle jos malo
![]() i isto bio nam je zastoj kod krastavca zbog hladnoce sad idu kao lude. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Moji su dosta gorki
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Gorčina krastavaca nastaje kao reakcija biljke na nekakve poremećaje / nedostatke do kojih je došlo u tijeku vegetacije. Načešćii uzroci su: visoke temperature uz nisku vlagu zraka, nedostatak vlage u tlu i zraku, zalijevanje hladnom vodom... |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Znači žedni jer vode baš i nisu dobili
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Pozdrav. Imam krastavce, nešto sam sadila kupovno sjeme, nešto svoje. Oni cvatu, ali nemaju ploda.Zašto?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |