Moj prvi hobi |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Zelena_oaza
Pustio korijenje Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okic, ovo je jako lijepo. Ja od interesantnih flasa, staklenki, odbacenih akvarijuma i ostalih staklenih predmeta, pravim minijaturne vrtove. Dala si mi ideju kako da ih spolja malo nasaram, djelovace onda puno ljepse.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Hajde stavi i mini vrtove da vidimo.
|
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je naprimjer orhideja na parcicima drveta vanilije. Dok je u staklu raste, cim "izadje" van pocne da joj smeta suv vazduh i uvene. Cvijece voli da raste u staklenim predmetima jer unutra stvara mikroklimu, kao u prirodnom okruzenju. Najveci neprijatelj vecine sobnog bilja je suv vazduh narocito za vrijeme parnog grijanja. |
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su mali pelceri tek posadjeni u obicnoj malo vecoj tegli. Nezgodno je staklo slikati, nikad mi ne uspije slika kako treba, inace je u prirodi puno ljepse. Za koji dan ce isplesti citavu teglu. Biljke u teglama bukvalno bujaju. Sad sam dobila dvije interesantne staklenke pa kad zavrsim posao, stavicu slike. |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo ,lijepi su vam radovi
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni vrtovi, naročito mi se sviđa ovaj sa orhidejom. Originalno i jednostavno. Svaka čast.
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I da pitam Zelena oazo, gdje si nabavila štapiće drva vanilije?
|
|
Zelena_oaza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okic, nabavila u jednom rasadniku. Covjek uvozi cvijece i preparate iz Madjarske i Nizozemske i narucio stapice vanilije i dobili smo. Bili su suvi, ali vlazenjem oni se polako natapaju i ponovo kao ozivljavaju. Vanilija je prirodno staniste orhideja. UIz stapice smo dobili i sjeme divlje orhideje (Astreomerije) koji su bili pomijesani sa vanilijom i kad su nikli...to je tek bila prava atrakcija...Puna tegla sitnih cvjetica a rast je bilo nemoguce kontrolisati, orhideje su rasle kao pecurke poslije kise.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |