HOLLYHOCK "Queeny Purple" |
Odgovori |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 13:46 |
Zna li itko išta o ovom cvijetku?
Upravo sam naručila sjeme sa e baya, a ne znam može li se uopće kod nas isporučiti smjeme bez problema sa carinom...nije bilo skupo pa sam odlučila probati...cvijet mi se svidio ali ne znam ništa o njemu i potpuno mi je nepoznat... evo slike s neta |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hollyhock je vrtni sljez.
Sije se u lipnju a u rujnu se presađuje na željeno mjesto gdje će cvjetati slijedeće ljeto. Višegodišnja je biljka koja se obično uzgaja kao dvogodišnja jer poslije druge godine znatno slabije cvjeta. Vrtni sljez naraste između 100 i 200 cm. Odgovara mu sunčani položaj, hranjivo tlo, ljeti treba obilno zalijevati. To je općenito za vrtni sljez, ne znam da li ovaj prekrasan sa tvoje slike zahtijeva neke drugačije uvjete. |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, i mene je podsjetio na sljez, ali mi se oblik lista učinio drugačiji...ajd', ako izraste u takvog sa slike nemam ništa protiv...
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista cvijetovi podsjećaju na sljez,ja imam čak iste boje veliki grm visok sigurno dva metra.Zbunjuje me lišće jer nije tako nazubljeno na rubovima.
To je zaista zahvalan cvijet koji se lako uzgaja i razmnožava.Ako je netko zainteresiran za sjeme uskoro ću ga imati dovoljno i vrlo rado ću ga pokloniti.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, narastao sljez?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |