Lovorvišnja - Prunus laurocerasus |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tvrdoglavost je vrlina
Ovako je godinama izgledala moja živica
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja je sada prelijepa!Moja nije jako izgrickana tek ponegdje pa se zato ne zamaram ali dobro je znati što treba poduzeti.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina,Lovor visnja ti je kao iz snova,svaka cast....prelepa je ....zelim je i ja imati...cim pre!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava zelena ograda
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
mosorka
Novo sjeme Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moze li mi netko reci koje je gnojivo dobro za lovor visnju. Posadila sam pet komada u nizu prije tri godine, i jedna od njih je skoro duplo manja. U cemu je problem? Dali moze biti razlicita vrsta?
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar nitko sad ne orezuje svoje Lovor višnje ? Ili je već kasno za to?
|
|
mosorka
Novo sjeme Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam to htjela pitati!! Kada orezujete lovor visnju?
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje se reznice Lovor višnje namaću u staklenci sa grančicama vrbe . Ostavit ću nekoliko dana , pa ću upiknuti u zemlju . Jedan dio ću ostaviti vodi sa vrbom i komadićima drvenog ugljena pa da vidim možda pusti korjen. Treće ću staviti u teglice i u plastenik . Eksperimentiram malo , pa ću vidjeti rezultate.
|
|
Ivona
Već proklijao Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam imala samo jedan grm, posadit u velikoj tegli i bio je super skoro pa neuništiv, rezala sam ga u proljeće i u jesen, kako kada i nikad nije imao neke probleme. Uvijek je bila lijepa.
Nisam ju imala kao živicu ali mi se sviđa ideja. Moje pitanje je koliko ja minimalna širina živice koju lovor višnja može imati. Znači treba mi uska a lijepo zelena živica do susjeda. Mislila sam thuje ali me strah kod njih jer se znaju početi sušiti a ne želim imati rupe u ogradi :)
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |