Kupnja preko e-baya - iskustva |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
faster_stronger
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja znam da se plati navedena cijena proizvoda i ako je poštarina besplatna onda se samo plača carina koja po težini proizvoda je veličina cijena
Ako je paket lakši od 50 kg onda je besplatna i carina Samo što se jako dugo čeka |
|
Sponzorirani linkovi | |
seedME
Novo sjeme Pridružen: 28 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li vi vjerujete kupnji sjemena preko interneta kao
E-Bay SJEME BEGONIJE pogotovo za ovo,da li se to uopće sadi u sjemenima? BEGONIA SEEDS Što vi mislite jeli to pametno? |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakvo sjeme sam ja kupila u vrećici kod nas u nekoj od poljoapoteka ili u robnoj kući, zaboravila sam gdje ali imam još to sjeme.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za e-bay me vežu loša iskustva....tako da se neusudim hoditi tamo !
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, ne znam što si to tako loše doživio, istina ima svugdje svačega...ali ja sam kupovala preko Ebay-a ne znam ni sama koliko već puta, nikad nisam nešto loše doživila. Čak su neki prodavači toliko ljubazni, pa ako se nešto zagubi na pošti, pošalju novu pošiljku ponovo...Od jednog mi je čak dva puta stigla pošiljka sjemena koje sam kupila, jer smo čovjeku rekli da mojih naručenih sjemenki nema, a već je prošlo više od mjesec dana..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li netko kupovao od ovih?
http://www.seedaholic.com/ danas sam nešto naručio, baš ćemo vidjeti. |
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam ja! I dajem im najvišlju ocjenu!!
Sjeme stiglo za 2 tjedna, uz njega poklon sjeme, uputstvo za sijanje i rukom napisana zahvala.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem ovom mišljenju. Garantiraju slanje u roku od tri dana. Dobila sam sjeme za tjedan dana od dana naručivanja! Moja preporuka! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam kupovao preko britanskog ebaya, premier direct sjemenke, uzeo sam organske, postarina mi je bila 90 penija neovisno koliko narucio sjemenja, zadovoljan sam iako jos nisam sijao to :=)
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |