Sajam militarije i antikviteta |
Odgovori |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 09:50 |
8.10.2011. od 9 -14 u Domu Željezničara (kod željezničkog kolodvora) u Varaždinu održati ce se Sajam militarije i antikviteta.
Ulaz za posjetitelje slobodan, a za izlagače 50 kn(ako ima zainteresiranih nek se jave na pp). |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam kasnije primjetila da je ovo za sajmove o biljkama, pa ak tomu nije tu mjesto, može prebačaj!
Evo, održal se i taj sajam-čić, dečki se već par godina trude napraviti nešto, a moje skromno mišljenje je da odaberu krivo vrijeme i mjesto, al eto, pozitivno je to kaj ne odustaju, pa valjda jednom uspiju otkriti pravu "formulu"! Izlagalo je 10-tak izlagača, a posjetitelji...ajd...bilo ih je nešto,čak i više nek ovih godina! Zašto sam stavila to uopće na forum???? Pa, na štandićima sa starinama se da pronaći lijepih posuda koje mogu služit ko ukrasne posude za cvijeće, pa čak i kacige...sjećam se kak me neko zezal da bi u kacigama bilo lijepo vidjet moje cvjeteke!!! ..imam par slikica...aparat me zezal...valjda se na putu do tam prehladil... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam antikvitete, baš lijepo da si slikala , obično zimi budu na placu na par štandova. Jesi li što tržila? Krasno mi je ono ogledalo
|
|
život je more
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za slike volim antikvitete!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oči su mi ispale.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |