koja je ovo biljka?? |
Odgovori |
Korisnik | |
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Studeni 2007 u 20:05 |
Zanima me ovaj veliki sa kao poprskanim listovima zato da pronađem kako se pelca.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hele na koji mislis,puzavac ili? (onaj ljevo je puzavac-ima ga u sobnom,a desno dracena)
ispred nje mi se cini da je begonija...
dosta je tamna slikica....mozes blize?
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj veliki desni. Nije mi baš blizu za novu sliku, a photoshop ..... morat ću žicat MM. |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj najvislji je dracena cvaknes pelcer,nekoliko dana u vodi,i spreman za sadnjuevo vidi moju reznicu
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što treba uzet - vrh , list sa "petom" , samo list ?
Hvala na pomoči. Imam od kuda počet potragu. Ažurirao Hele - 11 Studeni 2007 u 20:36 |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Heleeeeeeee
ti mislis na ovu nizu sortu?
Begonija..
Mozes vrh...mozes pelcer sa strane... (moze i list,ali neka to ceka proljece jer je zahtjevnije)
par dana u vodu,a mozes i odmah u zemlju...i staviti koji dan na sjenovito mjesto..
|
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=tibor]
Dobro da su drugi pametni kad sam ja blesava. Zvala sam i čula da su mi več zapelcali , več su se primili. Kad ih donesem , stavit ću sliku. Hvala na dobroj volji. Kavica je na meni. |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super,znaci vec imas ukorjenjenu biljku,bravo |
|
Hele
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, zakorjenili mi da ne gnjavim. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |