Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savrseno, prelepooo...i meni se ta zuta ivancica dopada, cim netko od mojih krene put Zadra mora je nabaviti...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavrno za ovo se može reči trud se isplatio!!!
Bravo.. za ovako krasano uređen vrt!! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super - sve pet !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, tvoja teraca i mamin dalmatinski vrt je nešto najskadnije što sam vidjela. Izbor boja i cvijeća u žuto-plavo-bijeloj nijansi, ma super. Osim toga iako sam ja nova na forumu, primjetila sam da si otvorila mnoge interesantne teme, da puno toga znaš i da su ti fotografije odlične. Čini mi se da te već dugo nema na forumu, a bilo bi lijepo da nas opet malo obraduješ i educiraš.
|
|
život je more
|
|
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata svaka cast. Ja bi zute ivancice ako je ikako moguce please
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
artemisia
Upravo klijam Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo na forumu ali , a Donatine žute ivančice, kako ih od milja prigodno prozvah "donatice" vidim da i dalje neumorno cvatu na veliko veselje i ponos Donate, njene mame, a da ne pričam o forumašima. Donata, zaista je prekrasno!!
Ipak moram primjetiti da se tu potkrala greška pri određivanju botaničkog naziva "donatica"... to je ARGYRANTHEMUM FRUTESCENS "'Butterfly" http://www.romencegardens.com/index.cfm?fuseaction=plants.plantDetail&plant_id=156 , a ne DIVOKOZJAK (DORONICUM ORIENTALE). Divokozjak je sasvim drugačija biljka i po listovima i po habitusu, a pogotovo po periodu cvatnje. Naravno, sve ovo sam napisala ponukana velikim interesom ostalih forumaša za "DONATICE" pa nedaj-bože da netko kupi potpuno pogrešnu biljku !?
|
|
zlatnadolina
Nedavno posijan Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je predivno, bravo za mamin vrt.
|
|
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
|
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mamin vrt je predivan!
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno dvoriste
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |