Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 414243 |
Korisnik | |
Birch ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam nešto slično(prosudi po slikama) i ja sam svoju identificirao kao Mammilaria ignota.
I mene bi zaimalo jesam li u pravu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Birch, meni je i ova tvoja mamilarija pljunuta
mammillaria matudae, čak im i cvijet izgleda isto ha ha. |
|
![]() |
|
Birch ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Pinus vs Birch: 1:0
![]() Imam i ja nepoznatih Mammillaria: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Udrugoj tegli mammillaria spinosissima lijepa
mammillaria vjerojatno nizozemka. Imam ju od prvih dana.
A u
prvoj tegli možda jedna od ove dvije mamillaria centricirrha ili mammillaria magnimamma. Dva imena tako da
teže izjednačiš rezultat, he he. |
|
![]() |
|
Jerki35 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Lipanj 2017 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 25 |
Hej drage moje. Imam i ja par biljcica koje neznam kako se zovu. Ima i sukulenata a i cvijeca. Neznam kako slike postaviti preko mobitela ali nadam se da ce te mi pomoci i da cu brzo svladati. Hvala vam punoo
|
|
![]() |
|
Jerki35 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Lipanj 2017 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 25 |
|
|
![]() |
|
Nadam se da sam uspjela https://shack.com/i/poCueN2Wj - ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Pozdrav Jerki35, dobro nam došla
Slika je malena, a koliko vidim, čini mi se da je to begonija sempl. a ova tema je za kaktuse i sukulente, a tema za ostale biljke je http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1509&title=prepoznajte-mi-ovo
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala ti. Znam da je za sukulente i znam da je slika malena. Jos se ucim pa san pogrjesila. Oprostite mi molim vas. Hvala na brzom odgovoru
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
karolinka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2019 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav! Dobila sam dva kaktusa no ne znam njihov naziv
![]() ![]() Kao što mozete vidjeti, stavila sam ih tik do prozora, primjetila sam da fella sa slike1 mjenja smijer rasta, znaci nesto mu ne stima? Tako da bi mi pravilna ID za pocetak puno pomogla... hvala! slika 1 ![]() slika 2 ![]() |
|
![]() |
|
malipita ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2020 Lokacija: Bistra Status: Offline Bodovi: 1 |
Zna li itko kako se zove ova biljka? :) ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
mislim da je to sedum palmeri.....odmah je van iznesi, to nije kućna biljka, samo se muči dok je unutra |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 414243 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |