Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 134135136 |
Korisnik | |
eldunari
Novo sjeme Pridružen: 19 Studeni 2016 Lokacija: Banovina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Milica! Znaci da orezujem prije nego pocne pupati u proljeće? Jel previse ako odrezem na visinu od 30cm?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eldunari Savjetujem ti da ukucaš u tražilicu "orezivanje clematisa" pa ćeš naći dosta savjeta kako to treba i kada orezati i kada se koje vrste pravilno orezuju.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rezati krajem zime skroz nisko, 3. skupina je Rouge Cardinal, cvijeta na novim granama, što se niže oreže ima jače izboje, ja bih ga orezala na dvadesetak cm
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim za savjet, kako je zima bila vrlo hladna i duga, zimzeleni clematis armandi je izgubio lišće sve je otpalo, orezala sam ga i još ništa nije potjeralo, hoće li preživjeti, kaj da radim?
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I njega pusti, možda se oporavi i potjera iz korjena.
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
NinettA divan klematis
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Predivan!!!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
a kako je tek bogat cvjetom
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ninetta ti si se stvarno vratila u velikom stilu.prekrasan klematis.to je montana zar ne?
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirisni zimzeleni Armandi uživati ću u tvojem draga Nineta, nije preživio.
|
|
catalpa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirisni zimzeleni Armandi uživati ću u tvojem draga Nineta, nije preživio.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A baš mi je žao... moram priznati da ih duže vremena nisam zakorjenjivala... možda na godinu..
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 134135136 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |