Mjesečev kalendar |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Časopis Moj lijepi vtr ( br.2 izašao je 22.01.2013 ) ima dar čitateljima Mjesečev kalendar 2013
![]() ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
Bravo MiraK,
![]() |
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
![]() |
|||
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
||
MiraK puno, puno hvala za sjetveni. Jedino sam ga preko tvog linka uspjela ispisati.
![]() |
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Sve što nađem stavim, vjerujem da koristi svima. Makar je svako područje druga klimatska zona ima odstupanja. Nisam stručna, malo znam o svemu ovome ali učim skupa sa vama.
|
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
||
Mira K,hvala,odmah sam išla kupiti Moj lijepi vrt.Pitat ću što mi nije jasno.
|
|||
![]() |
|||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
||
Mira K hvala, imam Vrt i po njemu mogu sijati ljetnice, 11.2. i 12.2. od 18.00 sati..jel. tako?..a baš sam danas mislila, ali odustajem po 11.2...
|
|||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Naišla sam na neke linkove,oprostite ako su već bili objavljeni.
http://www.the-gardeners-calendar.co.uk/moon_planting.asp - http://www.the-gardeners-calendar.co.uk/moon_planting.asp |
|||
![]() |
|||
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
||
Da ne remetim Pravila
![]() ![]() lp |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |