Jasminum polyanthum |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
već treba na spavanje,ali on i dalje izbacuje cvijetne pupove
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Marina Maky
Novo sjeme Pridružen: 06 Travanj 2014 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MOLIM ZA SAVJET ,IMAM SOBNU BILJKU JASMINA I SVI LISTOVI SU MI OPALI ,,,ZNA LI NETKO STA TREBA KAKVA NJEGA I MOZE LI SE OBNOVITI ILI PROPADA??? HVALA.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
sve zavisi koliko je lista otpalo i da li je još uvijek biljka živa...
vjerojatno neki šok se dogodio. Možda si prozračivala kuću pa ga je hladniji zrak ofurio. Da li je bilo kakve promjene u periodu od dobrog stanja do propadanja??? Preseljenje biljke i sl??? |
|
Marina Maky
Novo sjeme Pridružen: 06 Travanj 2014 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PRESELJENJE! KUPILA SAM JU U CVATU I OD KAKO JE KOD MENE SAMO JE OTPALO SVE, BAS NITI JEDAN LIST NEMA ALI SE JOS ZELENI.
Pridržavaj se forumskog načina pisanja i piši malim tiskanim slovima, jer pretpostavljam da se ne svađaš niti vičeš, što niti nije dozvoljeno na forumu, pa stoga nemoj pisati velikim tiskanim slovima.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj je sav u pupovima , zasađen je u vrtu u zaklonu i odlično napreduje, poslikat ću ga. Evo nešto izvučeno iz jednog teksta što bi nam moglo koristiti:
Jasminum polyanthum – Ružičasti ili bijeli jasmin
... Bitno je da se nakon cvatnje jasmin dobro obreže kako bi i sljedeće godine imao bujnu cvatnju. S obrezivanjem ne smije se čekati predugo nakon cvatnje, jer će se početi formirati pupoljci u kasnu zimu za cvatnju sljedeće godine.
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marina, možda je kod tebe i ovaj problem:
Ako je jasmin u zatvorenom, treba pripaziti da zimi temperatura ne prelazi 13 stupnjeva. Također, treba izbjegavati prostorije s centralnim grijanjem jer mu ne godi suhi i zagrijani zrak... možda je zato otpalo lišće. Oporavit će se on..
|
|
Rijeka
|
|
Marina Maky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se i hvala
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitah ono o orezivanju... nisam pametna. Ne orezujem ga i redovno cveta u toku zime i u ovom periodu sa hiljadu cvetova.
Evo, ovih dana se okitio, zabeleo se a tek ulazi u cvetanje. Ima goooomilu pupoljaka. Pun ko brod! Jedini problem je, što je posle napada crvenog pauka izgubio skoro 2/3 lišća ali se izvukao |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |