Sedumi-žednjaci-tustike |
Odgovori | Stranica <1 202122 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje si ih čuvala da su ti glavice tako velike?
Moje su nešto utanjile. Možda ih trebam presaditi. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio zime su bili na balkonu, a drugi dio na prozoru, s vanjske strane, naravno. Nisam zalijevala nijednom. Ima puno malenih glavica, konačno će se upotpuniti žardinjera. Jedan mali dio mi je ostao u vrtu i više ga nema.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan, a zima mu ne škodi, u vrtu je bilo previše vlage, i od toga je istrulio,
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan je ... moj zimovao unutra i jedva izvukao živu glavu. Znači može vani, u natkrivenom i bez kapi vode zimi ?
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, curke. Ovo je prvi put da tako obilato cvate.
Rajski, može vani zimiti bez problema, samo ne zalijevaj koliko god bude zemlja suha. I debele koke su mi zimile isto tako, ali njima je trebalo malo vode, pokazale su to svojim listićima, smežurali su se i oporavili čim su dobili vodice.
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugice krasan ti je sedum palmeri, ovo je njihovo vrijeme, sad caruju!
....i moj lijepo cvate, al nisam ga slikala isti je ko lani....svake godine kad prođe cvatnja ono što strši, duže grane potrgam i podjelim dalje i onda on bude bujniji |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, pčelice. I ja sam već otrgnula dvije grane i stavila na zakorjenjivanje. I one cvatu.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su već dvije zime vani, jer sam vidjela da im unutra ne odgovara. Jedan je u tegli na natkrivenoj terasi, a drugi u kamenjaru i jednako su lijepi. Znači da im ni vlaga ne smeta previše, jer je preživio i hrpe snijega na sebi.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je sedum cijelu zimu vani, ali ja sam u Dalmaciji. kad zahladi, lijepo mu pocrvene listići. sad je već ocvao, nedavno sam skidala skuhe cvjetove. bugice, ja bih mu kad ocvate otkidala najdulje grančice i zabola ih u zemlju, da se lijepo zgusne
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budem sigurno, već jesam dvije koje su mi se potrgale pri premještanju i imaju male korjenčiće.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep je!!!! sviđa mi se što je dobio malo crvene boje na listićima, a žuti cvjetići tako oraspolože čovjeka:)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.
Wow, past ću u nesvijest...pčelice, predivan je, pravi div. |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 202122 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |