Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202122 |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došlo je vrijeme da i ja skinem paučinu sa svoje galerije! Sad sam u penziji pa ću imati pretpostavljam malo više vremena navraćati na ove stranice i pokazati radove i repromaterijal koji izrađujemo.
Ima radova punooooo, a ovo su jedni od zadnjih i najdražih: A ovo mi je najdraži rad sa radionice čipke u Megacoloru na mojim okvirima :) A ovo je eksperiment naučenog ali bez kakvog motiva sa salvete i sa salvetom i čipka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() svaka čast... ![]() zbilja je bilo krajnje vrijeme da makneš paučinu sa svoje galerije... tebi definitivno pripada titula majstorice od čipke... ![]() ![]() sve mi je mrak, al ono ogledalo s radionice iz megacolora... ![]() čime si ga patinirala? jedva čekam ostatak radova pogotovo kutiju za čaj... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je divno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Divni radovi Andrea i dobro došla natrag. Gdje se mogu vidjeti artikli koje radite (kod Sarite sam pročitala da su ogledalca tvoja )
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hvala curke puno! Znate da potičete da radim još ljepše radove.
![]() Klara, kad učvrstiš svoja iskustva sa majstoricom čipke koja je vodila radionicu onda tek onak "zasjaš"!!! ![]() Ono ogledalo sa ružom sam sjenčala sa bitumenom, a dio bez sam špricala. ![]() ![]() Okić poslala sam ti pp! :) |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jako lijepo, inače nisam ljubitelj čipke ali ovo m ije stvarno lijepo. Djeluje tako uredno.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasna čipka.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Diiivotica radovi
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Konačno opet ovdje! Dobrodošla natrag!
I sretno zaplovi u mirovinu......neka bude jaaaaaaakoooooo duuuuuugaaaa
![]() Što reći za radove, potpisujem sve što su cure prije mene napisale, stvarno je krasno sve!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Radovi mi se jako sviđaju
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Pregledala sam sve od a do ž i očekujem nove radove čipka je predivna ,i raspucavanje izgleda da ja jedina neznam napraviti raspucavanje a vama je to uspijelo odprve i to onako pravo vidljivo kak ja volim
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Draga moja PrvoSwapovska družice dugo me nije bilo ali sam se vratila
![]() Čestitam ti na penziji i nadam se da kad budeš navraćala na viksu budeš svratila do mene ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202122 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |