Kaktusi u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 132133134 |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji kaktusi su stvarno posebni !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tek ovaj sa roza cvijetovima ......
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Birch
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Moja je sićušna u usporedi s ovim monstrumom Piše Neochilenia, ali mislim da se radi o istoj stvari. Crne forme su mi super pa sam nabavio još par crispinih rođaka A evo i par mojih. Echinocereusi viridiflorus Baylei brunispinus I Gymnocalcium koji ne odustaje
|
|
Birch
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro!
I Notocactusi polako počinju cvjetati... rutilans roseiflorus pampanus |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Birch
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi dani, lijepi cvjetovi :)
Parodia aureispina rubriflora Echinopsis kratochviliana Escobaria vivipara v.arizonica Mammillaria zeilmanniana - kupio sam dvije pa sada trljam prstima po cvjetovima nebi li oplodio svoje prve kaktuse i na kraju... Mammillaria theresae
|
|
Birch
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro ljubiteljima kaktusa! Lijepo vrijeme posljedjih dana otvorilo je cvjetove nekoliko kaktusića
Lobivia arachnachanta(Franjo Lovreković, 2016.) Turbinicarpus pseudomacrochele Notocactus pampamus Notocactus ottonis v. venclusianus Gymnocalcium horrodispinum - prekrasni cvjetovi koji traju već dulje od tjedan dana! |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Birch
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto za početak tjedna Astrophytumi Matucana madisonorum Turbinicarpus, podvrsta nepoznata Notocactus schlosseri - prošle godine je obilnije cvjetao, no još ima vremena
|
|
Odgovori | Stranica <1 132133134 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |