mesožderka na poklon..kako dalje |
Odgovori |
Korisnik | |
osbourne
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:29 |
za rođendan sam dobio mesožderku jer je ekipa znala da slinim za njom. predivna je ima par mladih cvjetova(jesu to uopće cvjetovi?) no vrhovi su im sasušeni.
moja soba se još ne grije a boravak grijemo na drva tako da temp oscilira tijekom dana puno. di da je drzim? treba li je vlaziti i koliko zalijevati?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je zbog suhog zraka... trebaš ju redovito prskati ostajalom vodom i radovito zaljevanje...
tako da treset ne bude suh a opet ne niti natopit vodom... i da redovito ju poprsakj vodom
ps. to nisu cvijetovi nego "želudac" biljke u kojeg upadaju muhe i ostale zivotinje od kojih biljka zivi.
i važna napomena ne sipati vodu u "tobolce"
|
|
andreja
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok. imam mesožderku več 5 mj. i meni su rekli da neka u saki tuljac nalijem vode ,i ti tuljci duraju, a oni koji nemaju vode ti mi se suše? e sad imam pitanje gdje da odrežem tuljca koji se osuši?
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što se tiče temp? di da je stavim u dneni gdje se grije ali temp osciliraju jako (dan noć) ili u moju sobu koja se još ne grije i oscilacije nisu tolike kao u boravku?
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa bilo bi dobro da je na toplom,a opet ne na pretoplom mjestu.
A ni jedna biljka ti ne voli drastične promjene temperature,pa tako ni ova.
Možda bolje da je staviš u dnevnu sobu,ali što dalje od peći,a opet da ima svijetla dovoljno.
A,ako ni to ne pomogne javi se ponovno pa će netko drugi možda znati više.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |