ZELJARIJADA-VIDOVEC |
Odgovori |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Rujan 2007 u 18:03 |
Evo mene iz Vidovca(kak se ono veli...bila i otišla a sarme probala nisam) sa zeljarijade.Kako sam već rekla sarmi ni traga,sve se pojelo odmah i još bi valjda dvije takve sarme otišle(samo da napomenem da je bila od 700metara)al kako ih nije bilo morali su se ljudi zadovoljiti pečenim volom,odojcima,jarićima....To je bilo jučer tak da ja danas ni miris nisam ulovila.Ali evo par slikica. Kako je jesen i povrće je više nego zrelo ja sam se usredotočila na povrće...i malo starine naravno....
u velikom šatoru(a kad nisu na bini bili ,svirali su svuda uokolo) su nastupali razni KUD-ovi.Primjetila sam od naših okolnih i Šibenčane,Poljake pa čak i jedan KUD iz Leskovca.
Uz ove konje nisam i kola uslikala jer su mi se više dopala ova mala
bilo je tu svega i svačeg izloženog no meni je ovo najviše zapelo za oko pa ću vam još samo tu sliku staviti(koja nema veze sa povrćem,naravno)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Shasha pa gdje to sve pronalaziš? Zamisli ova mala kola sama za sebe na jednom malom travnjaku ukrašeno Begonijama (crvene i žute nijanse) i između njih onako lagno puze prema dolje Bakope... Samo kočija nije naša..... , a i ova mala su za 5, a daju se i napraviti u kućnoj radinosti
Ažurirao TeaK - 23 Rujan 2007 u 18:08 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz gornju(prvu sliku) sam zaboravila reći da su oni"parovi" na bini napravljeni,a naravno od čega nego od zelja.Bliže nisam mogla da ih same uslikam no vidi se.
ZELJE:
TIKVE
FEFERONI
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo svega zajedno
i još malo zelja sa patliđanima
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još, još, ovo je tako mmmm, ali kola ipak vode 1:0
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je tu još svašta Teak,no ne mogu sve slike ni staviti,ali ovo povrće mi je prekrasno,ko umjetno.Najbolje od svega je da je to sve iz tog sela(i dva-tri okolna)domaće
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, vidi se po povrću koliko je u njega uloženo truda.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su nam bili ugodni vikendi!!! Zar ne? Shasha, slike suza veliki
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, kad ovo vidim odma dobijem volju za sataras.....danas je definitvno to za veceru.....odoh sad trk u moju trgovinicu po svjeze povrce.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako bih ja sad |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su ...konji vode ....
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, Shasha ostalo potpisujem Donatu
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |