Dinin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nadam se da mi se nece desiti ovo
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Dinii,držim ti plačeve da ti sve uspijeee,i probuja i rascvijeta..samo ne žuri da iznosiš vani,pogledaj vremena kao da smo tek u zimu ušli
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sarajevo, ljubavi moja!!!
Prekrasno, prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Staklenici su super - da ideja je prava, prozorska stakla već imaju okvir i to je to. Morati ću dogodine i ja tako riješiti svoje cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Super ideja sa prozorima, samo nažalost nemam tako veliku terasu da ih tamo stavim.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |