filcanje |
Odgovori |
Korisnik | |
amor
Novo sjeme Pridružen: 28 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 08:32 |
pozdrav svima!evo da i ja dam mali prilog svojim radovima od vune.
zovem se slađana,iz Bjelovara sam,majka troje djece,trenutno na porodiljnom i ono malo slobodnog vremena koristim za izradu nakita i predmeta od vune. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...koooooji radovi!!!! Filcanje vune je nešto u čemu se nisam nikada okušala i zadivljena sam ovime što si nam pokazala u nastupnom postu. Dobro nam došla draga Amor, nadam se da ćeš se ovdje dobro osjećati, a da imaš što pokazati - imaš! S obzirom na troje djece i vrijeme koje oni iziskuju, još više si me zadivila ovako prekrasnim, promišljenim, raznovrsnim i savršeno napravljenim radovima od filcane vune... Bilo što da izdvojim bilo bi nepravedno, jer je svaki rad kompletno doradjen od ideje do realizacije... ipak, samo mrvičicu više sam gledala anđele, jer ih i sama radim u drugoj tehnici i silno ih volim, ali i sve drugo, od neobičnog i lijepog nakita preko šlapica, kutijica do ovih slatkih vila na kraju, sve je jednostavno prekrasno. Naravno i vrlo lijepa prezentacija... Bravooooo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
amor
Novo sjeme Pridružen: 28 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow... ja sam zaaaaadivljena... ovo je prekrasno
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Apsolutno predivni radovi
Najviše me oduševi kad za neku tehniku uopće nisam zagrijana i onda netko prikaže toliko lijepe radove u njoj da totalno promijenim mišljenje Anđeli i vile su očaravajući, pogotovo njihove kose i haljinice, ali ono što mi je najviše upalo u oko su "perlice" na crno-narančastoj ogrlici jer ti plodovi postoje u stvarnosti i ne znam im ime, a usto su me oduševile filcane šlapice Dobrodošla i svaka čast |
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi,a vile su predobre.one male životinjice su preslatke,ma sve je tako dobro!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla ! Radovi su predobri, pokušala sam nešto izdvojiti što bi mi bilo onako posebno, ali kad sam počela nabrajati još ovo, pa ovo, pa još i ovo, uh.......ma sve je prekrano i svaka ti čast da uz troje djece stigneš napraviti još nešto ovako lijepo. Bracvo!
|
|
ANĐELKA
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi! papuče mi se posebno sviđaju
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože,ne mogu vjerovati da netko može ovo napraviti,nemam pojma o ovoj tehnici ali ovo je predivno!
|
|
amor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima
|
|
amor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još malo cvijeća "U SUSRET PROLJEĆU"
i privjesak "valentinovo" |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan buketić, a srčeko....preslatko!
|
|
ANĐELKA
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je zbilja zgodno. Interesantna tehnika. Mogla bi nam pokazati kako se to radi...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |