Sprej ledeno cvijeće |
Odgovori |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Prosinac 2009 u 22:41 |
Drage moje, ja kupila sprej ledeno cvijeće. Jako mi se dopada, ali nešto mi fali u mojoj "igri" s njim.
Nakon sprejanja površine, kad ga primam u ruke kao da se obriše. Dali postoji nešto s ćim bi ga zaštitila? Ne stižem sve čitati, pa mi nemojte zamjeriti ako se već nešto o njemu već pisalo, a ja to nisam pronašla. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati, prvi put čujem za ovaj sprej....
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Konzumu ga bilo za kupiti, plava flašica sa svjetlijim poklopcem.
U mojoj galeriji imaš jednu flašicu sa njim sprejanu... pokušaji-promašaji! A čini mi se da je i tatjanabojcic s tim sprejem radila, barem tako izgleda kad se gledaju njeni predivni tanjuri. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea, da li misliš na onaj sprej koji se prska po staklu i kad se osuši nastaju kao neki ledeni kristali?
Meni je on interesantan kad se poprska po prozorskim staklima, ali mislim da nije za upotrebu na tanjurima, vazama i sl, jer se lako briše |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam taj sprej gledala al mi isto nije doslo pod ruku nista za procitati kako ga zadrzati na predmetu da se ne obrise....inace sigurno krasno izgleda,..
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošle godine sam prskala neke prozore sa tim sprejom.lijepo izgleda,ali u kuhinji katastrofa.prvo kuhanje,malo pare i sve je počelo curiti,tako da sam morala odmah sve oprati.tamo gdje nije dolazilo do večih promjena temperature dobro je držao.čak sam sprejala jedno veliko ogledalo preko šablona s njime i dobro je bilo.lako se pere,samo što mislim da ne bi dobro reagirao sa ljepilom i lakom,no treba probati.inače naziv ledeno cvijeće....hm...meni to više sliči na zaleđene prozore,ali je svejedno lijepo
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to je taj sprej o kojem govorite. Probam pa javim ovu kombinaciju sa lakom. Prila, imaš prav efekt je zaleđeni, a cvijeta nema, ali meni se i tako jako dopada.
Kad isprobam stavim svoj dojam! |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedva cekam andreja da probas...ja ga nisam kupila jer neznam kud bi s njime ,al ako moze na radove jurim po njega...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |