Kamelija - Camellia |
Odgovori | Stranica <1 333435 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će nagodinu lijepi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
MARULA
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2015 Lokacija: najlipšanasvitu Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam sve kameloljupce, i imam pitanje, što se točno sada radi oko camellia japonica. Imam dvije, crvenu i rozu, ocvjetale su obje, i vidim da izlazi puno novih listova. Ne znam jel se sada moraju zasušiti ili više zalijevati, i što je s gnjojivom u ovoj fazi, malo ili nimalo? Hvala
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia se ne isušuje NIKAD!
Sad kad je krenila s rastom treba je redovito zalijevati i prihranjivati sve do kasne jeseni, a ako je budete dobro hranili na zimu će vas nagraditi s mnoštvom cvjetova. Sretno! |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
MARULA
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2015 Lokacija: najlipšanasvitu Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bebolina, s čim vi prehranjujete kamelije? Ja imam neko tekuće gnojivo za hortenzije, između ostalog piše i da je za kamelije. Imam i 30 litara kišnice s kojom zalijevam. Još uvijek vježbamo pravu količinu vode, al čini mi se da napredujemo.
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su kamelije? Sad je njihovo vrijeme, drage forumašice dajte malo sličica!!!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 333435 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |