Hawaii palma - Brighamia insignis |
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova moja je prije mjesec dana bila bez ijednog listića. Nisam se nadala tako brzom oporavku
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina...kao da niti nije bilo crvenog pauka, odlično izgleda u tako kratkom vremenu
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebi odlično se oporavila
i moja paćenica opet pušta listove, ali joj je jako meko deblo... nije mi drago od viška vode nije sigurno jer je skoro 2 tjedna bila bez zemlje, nedavno je opet posađena, a sad me strah zaliti je, tk koju kap dobije nadam se da je meka samo zbog tog manjka vode |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja nova ljepotica |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna damica |
|
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia , prekrasna je.
Moja nešto očigledno štrajka i sada se već polako svadimo. Mislim da će dobiti izgon na neko0 vrijeme dok se ne opameti. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, prekrasna!!!!!
Gdje si ju nabavila?? |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam,stvarno je lijepa i bujna.Kupila sam ju u Njemačkoj,mislim za 7 E.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia prekrasna je, lijepa bujna
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, Camelia prekrasne su vam havajke....
Ja sam negdje na proljeće kupila u MBMu jednu na popustu. Dobro se je držala, ali malo pomalo je izgubila sve listiće. Nisam ništa čitala o njoj nego sam je povremeno zalila, možda previše....Neki dan gledam kako je,a ona istrunula u korjenu. Baš sam bila ljuta. Odrezala sam ono trulo i posadila ostatak stabljke. Baš me zanima da li će pustiti korjene ili će i to poginuti.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je @jagoda za tvoju havajku. Možda se još uspije izboriti za svoje mjesto pod suncem.
Moje su lijepo krenule, lijepo napupale kao prošle i pretprošle godine, ali kako vražičak nikad ne spava česta kontrola je obavezna. Krasotice Iz iskustva znam da je havajka magnet za svakojaku gamad pa ih svakih nekoliko dana malo pogledam...ovako je to izgledalo danas Da je nisam pregledala ni ove godine od cvijeta ne bi bilo c Našpricala sam dame s vertimecom pa kako bude |
|
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi neko pomoći? Imam Brighamiu i bile je u prolječe bez lista. Onda se preko lijeta nekoliko oporavila i sada, kad sam je prenjela unutra (stavila sam je u kupatilo na prozorsku dasku) počela je odbacivati lišče. Još dan ili dva i sasvim če očelaviti.
Šta mogu napraviti ili da je samo posmatram i čekam, dali če sama nešto uraditi??????
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tretiraj je nekim od sredstava protiv te napasti ili ćeš je izgubiti. Sretno!
|
|
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmm?! Pauk, jelda? Onda idem pogledati i moje kaktuse, da i neki od njih nema tu napast.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam ju nabavila :) i to dva u jedan :)
Molim pomoć kako s njom preko zime sad, na toplom, koliko često zalijevati, u podložak ili od gore? Hvala!!
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
velike su i ne može nikako na prozor već mora stajati na podu. stan je dosta svjetao pa se nadam da će im to biti ok.
|
|
Odgovori | Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |